Færdighedstræning i Havkajak

Stevnsbadet, St.Heddinge svømmehal

11. og 18. april 2021

 

 

Disse to lørdage har vi reserveret hele Stevnsbadet fra kl. 7:30 til kl. 9 til færdighedstræning med kajakker. Færdighedstræning vil sige, at du allerede ror kajak, men her får mulighed for - før sæsonen i koldt forårsvand - at arbejde med dine færdigheder i et "varmt" svømmebassin med hjælp fra instruktører.

Vi supplerer de "faste" kajakker i svømmehallen med flere nyvaskede (som vi også skal bruge til weekend-kurset den 27.-28. april), så der er kajakker til mange roere. Du må gerne anvende din egen RENE pagaj, men vi har kun vore egne kajakker i vandet.

Færdighedstræningen omfatter især:

  • styretag
  • støttetag og
  • rul

og instruktørerne vil som sædvanlig hjælpe undervejs.

(Leg og redningsteknikker m.m. er på programmet den 24.-25. april. Se også vor aktivitetskalender.)

Træningen er åben for alle kajakroere.

Deltagerafgiften for deltagelse i forløbet de to lørdage er forårskontingentet for svømmehallen (så kom gerne allerede i januar, februar og marts)

  • kr. 350,-

Nye medlemmer skal forinden tilmelde sig til Jens Viggo Moesmand. Der er ingen forpligtelse til at fortsætte medlemskabet efter træningen. Betaling til kasserer Trine Michaelsen med

  • MobilePay 77185 med ”navn + kajak"

eller som overførsel til Nordea reg.nr. 2340 konto 5368 226 701,

  • ”navn + kajak”

Bemærk: med et begrænset antal kajakker kan det være nødvendigt at deles om mulighederne. Vi vil lukke for tilmeldinger af nye, hvis der blive for mange.

Eventuelle spørgsmål til Jens Viggo: tlf 5628 7777 / mob 2173 1224

På bestyrelsens vegne

Jens Viggo Moesmand